Praktisch

Wat mag je verwachten? 
Vaak hebben mensen nog wat schroom om de stap naar coaching te zetten, terwijl dat helemaal niet nodig is.  Het is alleen maar positief als je je persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching en/of energetische therapie wil ondersteunen. 

Een coach helpt je om zaken in het juiste perspectief te plaatsen en bij het vinden van oplossingen voor veel levensproblemen. Samen gaan we onderzoeken hoe je gelukkiger kunt zijn met wat je hebt en toch meer kunt wensen. Verwacht geen oplossingen of passend antwoord van mij; het is de bedoeling dat je je eigen woorden vindt. Je kunt leren van mijn ervaringen en ik geef je tips maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om gemotiveerd, positief, succesvol en vooral jezelf te zijn. Je bent je eigen leider. 


Eerste gesprek is een intakegesprek 
Tijdens dit gesprek brengen we de obstakels in kaart om je doel te bereiken op korte of lange termijn maar identificeren we ook jouw specifieke uitdaging of wens. We krijgen een zicht op jouw huidige situatie. 
Voor het coachen van kinderen komen de ouders, zonder het kind op intakegesprek. Om alles in kaart te brengen. 


Volgende sessies 
Gaan we uitgebreid kijken naar de opties die mogelijk zijn voor ieder individueel en wegen af aan verscheidene factoren. Je kiest het beste voor jou en giet het in een actieplan et concrete mijlpalen. We bespreken tussentijds de resultaten en stellen bij waar nodig. Het gesprek is het belangrijkste middel in coaching. Daarnaast maak ik gebruik van allerlei verschillende werkvormen die het gemakkelijker maken om ontdekkingen te doen en die je zullen inspireren. Het aantal sessies, wekelijks, twee wekelijks of maandelijks is individueel en afhankelijk van hoe het proces verloopt. Ook hier ben jij je eigen leider en geef je aan waar je nood aan hebt.Afspraak inplannen
Ik ben telefonisch bereikbaar maar er is ook de mogelijkheid tot het invullen van het formulier (zie onderaan) 
Je kan ook een afspraak online inboeken:

Gelieve een afspraak die niet kan doorgaan 
minimum 48 u op voorhand te annuleren aub, 
zodat andere cliënten sneller geholpen kunnen worden!!
Anders zijn wij genoodzaakt om het tarief te verrekenen.Adres
Prins Leopoldlei 73
2640 Mortsel

Els Hoogstoel
+32 479 395 481

Veerle T' Seyen
+32 496 845 072

Hoe te bereiken?
openbaar vervoer:
Trein halte Mortsel Oude God
Tram 7 en 15 halte Gemeenteplein
Auto: zie plan

Tarieven
Intakegesprek: 65 €/1,5u
Individuele sessie/coaching: 55 €/1u 

Energetische therapie 75€/1,5u

Ontspannende lichaamsmassage: 55€/1u
Ontspannende nek - en hoofdmassage 30€/30 min


Contact
Klik hier om naar het contactformulier te gaan