Aanbod

Een plek waar jij je goed voelt om de weg te bewandelen die jij nodig hebt.
Vanuit een alternatieve en holistische benadering!

Energetische massage therapie 

Door spanningen en frustraties van het moderne leven worden veel mensen aangetast door ziekten die een psychische oorzaak hebben. Dit kan zich uiten door hoofdpijn, oorsuizing, hartkloppingen, ademnood, koude handen en voeten, chronische vermoeidheid,...
Via lichaamswerk, een chalrabehandeling gaan we naar onze diepere ik en eventuele obstakels voelen.
Dit zijn energetische behandelingen die als doel hebben blokkades in het lichaam op te heffen en terug in balans te brengen. Alsook wordt het zelfgenezingsproces van het lichaam gestimuleerd.  Vastgeroeste gedachten, pijnen en onverwerkt verdriet kunnen zo verwerkt worden. Deze vorm van healings bevorderen het algemeen gevoel van welzijn, lichaam en geest. Deze energie wordt ook goed ontvangen door jongeren, brengt hen rust in hoofd en lichaam. 
Nadien is er ook een nabespreking. 

Malva therapie is een uniek methode die aanvullend werkt op de gezondheid.  We kunnen met deze methode zeer gericht werken naar allerlei klachten en aandoeningen. Door het lichaam te masseren, te gaan werken op de aura en de chakra's wordt er aandacht gegeven aan het stoffelijke en energetische systeem waardoor het zelf genezend vermogen aangesproken wordt, zodat lichaam, geest en ziel terug in balans gebracht worden.

Als je een behandeling ondergaat voel je dat je rustiger en meer bij jezelf komt, kan het gebeuren dat je de energie beter voelt stromen in je lichaam en dat spanningen op een natuurlijke wijze worden losgelaten. Dikwijls vertellen mensen me dat het zo een zachte therapie is en dat het zo een diepe inwerking heeft. Ze ervaren meer innerlijke rust en kunnen zich beter ontspannen. 

Al deze methoden werken door bij lichamelijke, psychosomatische of psychische klachten.

Maar je hoeft geen klachten te hebben, we bieden eveneens trajecten aan van persoonlijke groei en transformatie.

Je kan ook kiezen voor een ontspannende lichaamsmassage of nek - en hoofdmassage. Deze doet deugd op je hele gestel maar werkt niet zo diep als een chakrabehandeling.

Coaching iets voor jou?


Het is vaak zo dat je bij moeilijke situaties of vragen in een vicieuze cirkel terechtkomt... Vaak is zo een situatie doelloos en blijft ze eindeloos doordraaien. 
Of je komt in een stilstaande fase en je bent ervan overtuigd dat je er nooit zal uitraken!


Lifecoaching

Coaching kan je ondersteunen in dergelijke situaties:
 • Wens je meer inzicht in je eigen persoonlijkheid. 
 • Zit je met een probleem, groot of klein. En weet je niet hoe je ermee moet omgaan. 
 • Je wil meer halen uit het leven. 
 • Je wilt meer duidelijkheid over wie je bent en waar je naartoe wil, privé, op je werk, of op school. 
 • In de relatie met je partner, vrienden of collega’s wil je meer voldoening en diepgang vinden. 
 • Je twijfelt aan jezelf. 
 • Je wilt meer zelfvertrouwen ontwikkelen en assertiever worden.
 • Je voelt je uitgeblust, hebt geen zin meer.
 • Je wil terug zin vinden in hetgeen je doet.
 • Je hebt het gevoel alleen te staan.
 • Je wil graag ondersteuning vinden in je omgeving maar dat is moeilijk.
 • Je weet wat je wil en bent gedreven om je doel te bereiken. Maar iets belemmert je. Je wil daar meer zicht op krijgen.
 • Je zoekt een vertrouwenspersoon om je verhaal mee te delen, om je even te ondersteunen in een moeilijke periode.
Coaching maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen kunnen we zoeken naar wie je bent, wat je wil en wat je kan doen om dat te bereiken. 
Tijdens de sessies ga ik je gedachtegang stimuleren en je buiten je kaders laten denken en handelen, daardoor kan je ontwikkelen en groeien. Tijdens dit proces ga ik je begeleiden en ondersteunen.
Het gaat niet alleen om het verkrijgen van bepaalde vaardigheden maar om het bewust maken waarom je het leven niet leidt dat je zou willen leiden. Dat kan op verschillende gebieden zijn. Als je naar je leven kijkt en hulp zou willen om te ontdekken en realiseren wat je echt wilt, wat je diepste verlangens zijn, is life coaching een goede manier om richting te geven aan je leven en deze doelen te bereiken. 


Kindercoach 

Heb je iets ergs meegemaakt of maakt iets of iemand jouw verdrietig dan kan je dat aan mij, de kindercoach vertellen.  Ook als je je over iets zorgen maakt en dat je eigenlijk niet zo goed durft te vertellen aan je mama of je papa (om gelijk welke reden).

Ik luister dan naar jouw verhaal en dan gaan we samen het probleem bespreken. Samen gaan we dan kijken naar een oplossing en bedenken we een plan. 
Zo leer ik jou hoe jij het beste met jouw probleem kan omgaan. 
Nu op zaterdagvoormiddag door Veerle T'Seyen.Jongerencoach

- omdat je het moeilijk hebt met jezelf, je twijfelt aan jezelf en vindt dat je alles verkeerd doet. 

- omdat je hebt het moeilijk met je ouders, gezinsgenoten, een leerkracht... De regels en afspraken zijn onduidelijk voor jou. Je begrijpt niet waarom ze toch zo lastig tegen je doen. 

- omdat je niet altijd begrijpt wat iedereen van je wilt of je voelt je anders dan anderen. Omgaan met leeftijdsgenoten verloopt niet altijd even vlot terwijl je er zo graag wil bijhoren.

- omdat je het moeilijk hebt met relaties.

- omdat je moeilijk beslissingen kan nemen, omdat je bang bent om de verkeerde keuzes te maken of je wilt steeds doen wat anderen van jou verwachten en verwaarloost dan wat je zelf belangrijk vindt.

- omdat je gepest wordt of iemand heeft je op één of andere manier kwaad berokkend.

Ik kan je als jongerencoach helpen om jouw problemen te analyseren, om samen een doel te bepalen. Waar wil je naartoe met je leven, wat zijn jouw dromen. Wat maakt het moeilijk voor jou? Welke vaardigheden mis je nog om je doelen te verwezenlijken? Hoe ga je het beste om met alle mogelijkheden die onze maatschappij biedt.  
Samen bepalen we een plan of traject om je vooropgestelde doel(en) te bereiken. 
Jij zal steeds het laatste woord hebben want het gaat over jouw leven.  Jouw inbreng is voor mij het belangrijkste.